AMASYA / MERKEZ - Ezine Pazar Atatürk İlkokulu

.
EZİNEPAZAR KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ HOCA AHMET YESEVİ SK. NO 26 MERKEZ / AMASYA
Vizyon
Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, kendisi ve çevresiyle iyi iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen bilim ve teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, hem kendilerini hem çevrelerini mutlu edebilecek bir meslek sahibi olmalarını sağlamaktır.
Misyon
Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değişime ve gelişime açık, değerlerini yaşayan ve yaşatan, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip ve kendine güvenen, en az bir yabancı dili bilen, bilim ve teknolojinin farkında olan, hoşgörü sahibi, katılımcı, kişiler arası etkileşimde başarılı, kendini sorgulayan, özgür düşünebilen, düşündüğünü ifade edebilen, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :tekli
08:40- 15:00